Ny utgave av Lokalhistorie

Lokalhistorie 3/2022 er klar for distribusjon, og kommer om kort tid til alle medlemmer med registrerte epostadresser. Vi kommer også til å trykke opp den del papirutgaver. Den blir nå også lagt ut på vår medlemsside på Facebook, samt her på SLS’ hjemmeside.
 

Etter Finn Egil Johannessens flotte kåseri på Forsmannsenteret, har vi valgt å vie mesteparten av dette nummeret til Finn Egils tema, Aagaards Plass. Etter dialog med familien, har vi fått anledning til å benytte Vilhelm Møllers kjærlighetserklæring fra hans bok «Kjære gamle Sandefjord». Vi har også fått plass til litt småstoff, samt en ny artikkel i Harry Roves serie, «Byens gater». Denne gang er turen kommet til Bjerggata.
God lesing!
Mvh
Sven Erik Lund og Per Marvin Tennum
 
Les nr. 3/2022 her: SLS lokhist nr 3 siste

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *