Hedret med æresmedlemskap

NYVALGT LEDER: Under årsmøtet i SLS ble Karl Einar Schrøder-Nielsen (i midten ) valgt til ny leder. Her sammen med de utnevnte æresmedlemmene Svein Olav Løberg og Unni Aspaas. (Foto: Per Marvin Tennum)

Tirsdag ble to av de virkelige bautaene i Sandefjord Lokalhistoriske Senter hedret under årsmøtet på Pukkestad. Unni Aspaas (90) og Svein Olav Løberg (77) ble til stående applaus utnevnt som foreningens første æresmedlemmer. I artikkelen (under) ligger også SLS’ fyldige årsmelding med bilder.

I forkant av årsmøtet hadde både Unni og Svein Olav valgt å trekke seg som henholdsvis styremedlem og leder. Det ønsket ikke de gjenværende i SLS-styret skulle foregå ubemerket.

Under årsmøtet i Sandefjord Lokalhistoriske Senter ble Karl Einar Schrøder-Nielsen valgt til formann. Han den siste perioden sittet som nestleder. Det nye styret består for øvrig av Vidar P. Andresen (sekretær), Anders E. Bredal, Per Marvin Tennum, Grethe Verde, Frank Vik-Hansen og Inger Wabø. Varamedlemmer er Bjørn Bergseth og Rikard Trollsås. SLS har i dag rett i underkant av 300 medlemmer.

Årsrapport 2022 med bilder sendt årsmøtet

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *