23 flotte infotavler i Preståsen Naturpark

Tirsdag formiddag «loset» Harry Rove de vel 50 frammøtte gjennom de fleste av infotavlene i Preståsen Naturpark. Vandringen begynte ved steintrappa i Bjergata og endte med kaffe og kake ved flaggstanga på Korpås.

Her takkes Harry Rove , til venstre, av leder
Karl Einar Schrøder-Nielsen ved flaggstanga
på Korpås etter vandringen

Sentrum Nærmiljøutvalg har i samarbeid med en rekke personer og organisasjoner arbeidet i nesten 2 år med dette historiske prosjekt i Preståsen. I infobrosjyren skriver de at de ønsker å vise fram den spennende historien som «ligger» i dette området. Harry Rove har bidratt mye i arbeidet med utarbeidelsen av teksten på infotavlene og kan historien i Preståsen svært godt.

Denne infotavlen står nederst i steintrappa som begynner i Bjergata.
Her begynner trappen opp til Preståsen. Her er noen ivrige som møtte opp i god tid.
Flott utsikt over fjorden og byen. De første framme ved flaggstanga venter på at kaffeserveringen skal begynne.

På nettsidene til Sandefjord Kommune er det omtale av Preståsen Naturpark her

Under er et par eksempler på infotavlene som det er 23 av i Preståsen.

Her orienterer Rove ved Hvalkanonen .

Rove avsluttet med å si at alle bør ta seg tid til å besøke Preståsen og studere informasjonstavlene i ro og mak. Han har mye mer informasjon enn han fikk formidlet tirsdag formiddag. Han treffes som regel på Åpent Hus som vi arrangerer på tirsdagene kl. 10.30 – 12.30 på Pukkestad.  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *