Vi starter opp tirsd. 22. august! Se høstens foreløpig terminliste

 
Det nærmer seg! Første åpne hus i Lokalhistorisk senter på Pukkestad finner sted tirsdag 22. august. Ny rutine er at det ønskes velkommen kl. 10.45, og at dagens program starter kl. 11.15. Lokalet er åpent i god tid før 10.15!
Høstens foreløpige terminliste er nå lagt ut. Den oppdaterte versjonen finner du alltid under stikkordet «Terminliste» i det grå feltet over. Du kan også finne den HER 

Denne første tirsdagen vil Anders E. Bredal holde et bildekåseri om «Gamle treskoler i Sandar», et tema mange helt sikkert kan komme med viktige bidrag til. Karl Einar Schrøder-Nielsen vil også orientere om planer ved inngangen til nytt semester.
Velkommen!

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *