Fullt hus for Andersen / Jahre

 

Torsdag kveld inviterte SLS til filmframvisning på Forsmannsenteret. Opptaket var gjort av Odd Erik B. Jacobsen (t.v. på bildet) i forbindelse med at Sandar Historielag tidligere i år hadde tatt initiativ til et lunsjforedrag på Scandic Park Hotel, med Trygve Andersen som frontfigur og historieforteller. Les også mer om programmet for de neste ukene.
 

Få Forsmannsenteret var Trygve Andersen selv til stede. Programmet bestod foruten filmen av hans utdypende kommentarer og refleksjoner. Filmen i sin helhet ligger ute i «Bokhylla», som er å finne, her, på SLS’ hjemmeside. 
Førstkommende tirsdag (28. nov.) er temaet på SLS’ ukentlige formiddagstreff publikasjonen LOKALHISTORIE. Da vil Sven Erik Lund og Per Marvin Tennum gå gjennom tidligere utgivelser, snakke om produksjonsprosessen og danne grunnlag for dialog om fremtidige utgivelser og distribusjon.
SLS’ julebord finner sted om bord i ColorLine Hybrid torsdag 30. november. Der er påmeldingsfristen nå gått ut.
Formiddagstreffet neste tirsdag (5. des.) er lagt til Hvalfangstmuseet kl. 11.30. Der vil museets Hanne Garmel holde foredrag om «Hvalfangerkvinnene». Men før det inviterer vi til Lokalhistorisk Kafé på Pukkestad gård, lørdag 2. desember kl. 12.00 – 14.00.
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *