Den Lokale Bokhylla / Bøker på SLS og skolemuseet

Få en lokalhistorisk oversikt over Sandefjord med tjenesten «Den lokale Bokhylla».

Sandefjord Lokalhistoriske Senter har laget en samlet oversikt over «alt» om Sandefjord. Samlingen går under navnet «Den lokale Bokhylla» og er en mest mulig komplett oversikt. Der finner du en oversikt over lokalhistoriske bøker, hefter, filmer, lørdagssider fra Sandefjords Blad og kulturminner fra Sandar Historielag. En del digitalisert historisk materiell er også med. I «Den lokale Bokhylla» finner du også de aller fleste foredrag og presentasjoner fra våre formiddagstreff hver tirsdag. SLS legger inn mer historisk materiell når det foreligger.

Opplysningene er lagt inn i et Excel-ark, så det er best å hente inn dokumentet på en datamaskin. Veiledning i hvordan man søker i «Bokhylla» finner du på framsiden av Excel-arket.

For å komme inn på «Bokhylla» trykk på linken under

Bøker på Sandefjord lokalhistoriske senter
VI har også laga en oversikt over de bøkene vi har på Sandefjord lokalhistoriske senter, kalt «Bøker-på-SLS»
For å komme inn på Bøker-på-SLS – trykk på linken under


Materiell plassert på skolemuseet til Sandefjord lokalhistoriske senter
På skolemuseet har vi samla lærebøker, skolemateriell slik som skrivemaskiner, datamaskiner, lysbilder, bildebånd, flanellografer, musikkinstrumenter
For å komme inn på Materiell på skolemuseet – trykk på linken under

Bokhylla/Bøker_på_SLS/Skolemuseet er en Excel-fil og fungerer best på PC. PC-en må ha installert regnearket Excel. Forklaring på hvorledes en effektivt sorterer i regnearket framgår av «forsiden» når dere har lastet ned og åpnet regnearket.